home

meerwaarde


waarom werken met studio bedaux?

Door de combinatie van techniek, creativiteit en opgedane kennis is de studio in staat innovatieve, praktische ontwerpen te maken en uit te voeren. Je kunt deskundig advies en professionele begeleiding tijdens de bouw verwachten. De studio fungeert als intermediair tussen de opdrachtgever en de aannemer en zorgt voor een soepel lopende bouw of verbouwing.
(Ver)bouwen of herinrichten met de hulp van studio bedaux scheelt geld en tijd. Dit heeft verschillende oorzaken:

− Ik ontwerp efficiënt en ben op de hoogte van de kosten van verschillende bouwmaterialen en afwerkingsvarianten.

− Omdat de offertes met behulp van heldere tekeningen en werkomschrijvingen worden aangevraagd, is het bijkomende meerwerk veelal niet aanwezig of verwaarloosbaar. Ook vallen de offertes aanzienlijk lager uit dan wanneer ze door een particulier zelf worden aangevraagd; de offertes worden door studio bedaux professioneel beoordeeld en vergeleken met reële bouwprijzen.

− Het bedrag dat berekend zal worden voor de werkzaamheden door studio bedaux, krijg je direct na het kennismakingsgesprek uitgewerkt in een honorariumvoorstel. Dit voorstel wordt uitgesplitst per fase. Zo wordt helder welke diensten worden aangeboden en voor welke prijs. Je komt zo niet voor onaangename verrassingen te staan.


samenvattend: wat biedt de studio aan
− Creatieve, praktische en originele ideeën
− Besparing van kosten en tijd door deskundig advies
− Besparing van kosten en tijd door kennis van materialen en prijzen
− Besparing van kosten en tijd door deaanvraag en beoordeling van offertes
− Ervaring in het werken met gemeentes en het indienen van vergunningen
− Connecties in de bouwwereld
− Op vakkundige wijze wordt werk en stress uit handen genomen
− Effectieve en efficiënte samenwerking met adviseurs, uitvoerders en leveranciers
− De mogelijkheid te kiezen bij welke fasen je hulp wenst
− prijs per fase wordt vooraf afgesproken, dus geen onaangename verrassingen achteraf
referenties"Marieke heeft ons geholpen bij het verbouwen van de badkamer; met het concept, de tekeningen, de werkbeschrijving, de selectie van de aannemer en de begeleiding van de uitvoering. Ze heeft goede ideeën, heeft oog voor detail en denkt daarbij ook mee over de kosten. Met haar inbreng heeft ze ons geld en vooral een hoop stress bespaard. We bevelen Marieke van harte aan!"
- Wanda, Daguerrestraat te Den Haag

"Voor onze stadswoning hadden we een verbouwing voor ogen om meer ruimte te creëren. We hebben uiteindelijk een opbouw (hele verdieping) en uitbouw laten bouwen. Marieke heeft ons hierbij heel goed geholpen met originele oplossingen om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Ze is een prettig persoon, hands on en schetste snel de ideeën zodat we het eindresultaat goed voor konden stellen. Vervolgens heeft ze dit vertaald naar de benodigde informatie voor de aannemer waardoor de samenwerking met de aannemer heel soepel liep binnen de gestelde tijd en budget"
− Marlies, Coornhertstraat te Utrecht

"Marieke heeft onze keuken ontworpen en de bouw begeleid. Dat deed ze op uiterst professionele wijze. Haar tekeningen waren zo duidelijk dat er niet een keer misverstanden bij de aannemer/uitvoerders waren over wat de bedoeling precies was. Haar bemoeienissen met de keukenleverancier hebben een aantal problemen bij hen soepel opgelost. De tijdsschattingen klopten precies en wij zijn zeer tevreden over een hele mooie maar ook praktische keuken waar het heerlijk koken is. Ik zou haar iedereen aanraden."
− Marielle, Prinsenstraat te Utrecht

"Studio bedaux heeft het lichtplan voor onze keuken ontworpen. We hadden onze keuken ingericht als woonkeuken maar door de slechte verlichting zaten we er niet graag. Marieke heeft met wat simpele schetsen en voorstellen ons de mogelijkheden laten zien. Haar ideeën waren sfeervol, praktisch en innovatief. Wij hadden nooit gedacht dat het realiseren van een hele nieuwe lichtkoof binnen ons budget paste. Door Marieke's praktische en slimme ontwerp bleek veel meer mogelijk dan we hadden gedacht en gehoopt. Marieke heeft vervolgens een aannemer aangestuurd en met hem de technische details besproken. Binnen no- time had onze keuken het licht dat het verdient!" "
− Liesbeth, Den haag

"Hoe krijgen we afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente zover dat ze af willen wijken van het bestemmingsplan ten gunste van het in tact houden van ons monument? Hoe schakelen wij hierbij de monumenten commissie in? En bovenal hoe creëren we aan twee zijden van ons pand een uitbouw die recht doet aan dit monument en bovendien het woongenot nog verder verbetert? En als we dan een ontwerp hebben en uiteindelijk de toestemming, wie kiezen we dan om het uit te voeren? In dit proces zijn we begeleid door Studio Bedaux: creatief, vasthoudend en eigenwijs. De foto's spreken voor zich!"
- Rombout, Veldlaan te Groenekan

"Wij hebben een heel prettig, verhelderend adviesgesprek gehad met Marieke! Wij wilden advies van haar omdat we bezig waren met de aankoop van een bestaande woning die compleet inwendig verbouwd moest worden. Ze vroeg wat onze wensen waren met betrekking tot ruimtes en vertaalde die direct in heldere, begrijpelijke tekeningen. Ondanks dat we zelf al veel ideeën hadden en enig bouwkundig inzicht hebben, kwam ze met veel goede, originele, praktische oplossingen die ook nog kostenbesparend waren."
- Anouk, Leiden